СОТОНА ЦОННАИТ Ла Библе ПАР Кер, Ет воус ...?

28/07/2013 16:12

СОТОНА ЦОННАИТ Ла Библе ПАР Кер, Ет воус ...?

Поур куе Сотона соит еффицаце, ил Ситница облигатоиремент цоннаитре Ла Библе сур ле боут де сес доигтс. Ил себи серт де цертаинс версетс ет лес Интерпрете цомме ил бон луи сембле, јуску це куе воус цедиез Москва сес аванцес. Ил фаит СЕ цхармант и Плеин Д `интелигенција. Ил воус монтре авец логикуе куе цертаинс версетс сонт дефициентс, куе ет Диеу С `ест ун петит пеу парадокс. Јусте ун петит пеу. Донц ил н `иа пас де мал на реецрире ЦЕС версетс пуиску` назад уне мала грешка ... Ет Диеу Аинси сера садржај ... Ви воиез ле жанр де пређите торду Ку `емплоие Сатана ле рои де фоурберие. Ил ест Теллемент маитре ср це жанр де куе воус ситуација НЕ поуррез Струцна сур ле баттре син терен. Сеул Ет Диеу санс куе воус НЕ поуррез луи ЦЕДЕР. Ви НЕ поувез пас ле цомбаттре Сеул, ил ест троп утврђење. Н `оублиез јамаис куе ет сес Луцифера ангес СЕ сонт Месурес цонтре Диеу ет куе тоут це беау монде, с` ен ест Ретроуве Дехорс ду Парадис. Ет Оу цроиез-воус, ср Дехорс ду Парадис? Биен оуи уне гранде партие ест сур ла Терре а Ессаиер де фаире томбер нас. Си воус ВОУЛЕЗ цомбаттре, цомбаттез маис авец Диеу а вос Цотес. Санс Луи воус ецхоуерез ламентаблемент. Пренез л `епее де л` Евангиле и агиссез. Не дормез пас сур вотре петит Бонер. Приез, Приез и Приез куе поур л `Саинт Есприт-воус сур ле бон за руе куи ест Жан 14: 6.

https://cms.dieu-avant-tout-com.webnode.fr/

—————

Précédent